Filosofie

 

S-Kitchens heeft luxe kwaliteitskeukens waarbij u als mens centraal staat; wat heeft u daadwerkelijk nodig, hoeveel techniek vereist dat en wat zijn uw leefgewoontes? Deze kennis motiveert en inspireert ons om nieuwe wegen in te slaan en de beste resultaten te bereiken, zonder compromissen!

 

Stijlen die u bij S-Kitchens vindt zijn onder andere de eilandkeuken in de serie Adina Felina Franka, de landelijke keuken Amalia. Perfecte harmonie vindt u in de serie Lana Fiora en dat comfort ook erg mooi kan zijn bewijst de ergonomische serie Adina Franka. Daarnaast kenmerkt de serie Alina een moderne stijl met heldere lijnen en veel comfort. Gaat u meer voor rechtlijnig en consequent, dan past de serie Lea Lana Senta u goed: Chique en spannende ton sur ton, gecreëerd met een geslaagde mix van verschillende materialen en oppervlakken. Een moderne mix, unterstated en erg Italiaans. Of gaat u toch voor Lana Sina: onverwacht verrassend en uitermate smaakvol, een fusie van subtiliteit en perfectie, een spannend contrast tussen massieve materialen en verfijnde rechte lijnen.

 

Innovatie staat bij ons niet stil, zoals de vrijstaande kooktafel uit de serie Fiora Tessa Lea met een ruim werkblad die het ontwerp van luchtigheid voorziet. Omlijst door hout met een levendige nerf, slanke lowboards, individuele meubels met nog meer bergruimte en rekelementen die bij uitstek om decoratie vragen, biedt deze keuken alle elementen voor urban interieurontwerp.

 

Riva Franka: decors spelen een hoofdrol in het harmoniseren van ruimtelijke structuren. Daarom geven wij ook speciale aandacht aan onze fineerfronten. In een speciaal procedé is het mogelijk oppervlakken te zandstralen voor een eindafwerking die bijzonder prettig aanvoelt en resulteert in een uiterst luxueuze uitstraling. Om ruimtes esthetisch en functioneel samen te voegen tot een harmonieuze symbiose, is het nodig deze te verdelen in meerdere gedeelten met elk een duidelijk karakter en de bijpassende ideeën. Voor koken, lifestyle of entertainment: elke kast, elk rek is onderdeel van een perfect eindproduct wat resulteert in uw ideale woonkeuken. Hoogwaardige, innovatieve scharnieren die vrijwel onzichtbaar in meubels te integreren zijn, maken de holistische indeling compleet en tonen nu al wat in de toekomst belangrijk is.

 

De milieubewuste kwaliteitskeukens van S-Kitchens zijn voorzien van (geschroefde) HDF achterwanden. De meubelplaten kunnen tevens geleverd worden in 3-laags kruislings verlijmd hout voor nog meer stabiliteit. De fronten kunnen gemaakt worden van dikfineer. Daarnaast is de hoogte van de keuken aan te passen aan uw lichaamslengte. Melamine fronten afgewerkt met laserkanten, een onzichtbaar ophangsysteem, metalen legplankdragers en keuze uit 1950 hoog- en zijdeglans NCS-kleuren voor de fronten en de mogelijkheid om de binnen- en buitenkant van de kasten in dezelfde kleur te laten leveren maken de afwerking compleet.

Meer inspiratie opdoen?

Klik hier voor uw dichtstbijzijnde S-Kitchens dealer!